SCM Zalău a pierdut la limită amicalul cu Unirea Dej

Pe SCM Zalău o mai despart doar două zile de primul meci oficial al noului sezon competiţional, echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga urmând să evolueze miercuri în primul tur al fazei naţionale a Cupei României. Zălăuanii vor evolua în deplasare, în faţa colegei de serie din sezonul trecut, Victoria Carei. Ultima verificare înaintea duelului din cupă a avut loc sâmbătă, când SCM Zalău a pierdut la limită, scor 0 – 1 pe terenul Unirii Dej, echipă ce evoluează în Liga a II-a. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Pop, în minutul 71.

Pentru zălăuani a fost al treilea amical, primele două fiind câştigate în faţa echipelor CSM Olimpia Satu Mare şi DVCS Debrecen 2.

Sâmbătă, după jocul din Cupa României, zălăuanii vor susţine un nou amical, de această dată pe teren propriu, cu Unirea Ungheni, având programată apoi o „dublă” cu Unirea Alba Iulia în 12 şi 19 august. Campionatul Ligii a III-a va începe în data de 26 august.

 

One Thought to “SCM Zalău a pierdut la limită amicalul cu Unirea Dej”

  1. […] Pe SCM Zalău o mai desparte doar două zile de primul meci oficial al noului sezon competiţional, echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga urmând să evolueze miercuri în primul tur al fazei naţionale a Cupei României. Zălăuanii vor evolua în deplasare, în faţa colegei de serie din sezonul trecut, Victoria Carei. Ultima verificare înaintea duelului din cupă a avut loc sâmbătă, când SCM Zalău a pierdut la limită, scor 0 – 1 pe terenul Unirii Dej, echipă ce evoluează în Liga a II-a. Unicul gol al partidei a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment